fredag 22. august 2014

Kommunikasjon

Begrepet kommunikasjon stammer fra Latin og det betyr ''å gjøre felles''. Det betyr også å holde forbindelse eller meddelelse. Kommunikasjon blir brukt i samferdselsmidler som for eksempel tog, busser og fly, man støter også på kommunikasjon via nettverk og andre diverse sosiale medier. Gjennom kommunikasjon blir tanker, kunnskaper, følelser og meninger delt
videre.
         Alle mennesker i alle aldre kommuniserer hele tiden. Kommunikasjon er grunnleggende for alle mennesker, selv små babyer kommuniserer på en sammensatt måte med hverdagen og omgivelsene. Noe som er helt umulig, er å unngå og kommunisere. Hvis du en dag bestemmer deg for å kutte ut alt av kommunikasjon, så vil du sannsynlig nok ikke lykkes med det. Fordi kommunikasjon er ikke bare hva vi sier, men også hvordan vi sier det. Måten vi bruker stemmen, øynene og selve kroppsspråket vårt på påvirker omgivelsenes opplevelse av det vi uttrykker. Utseende, hår, sko og klær bidrar også til hvordan vi kommuniserer.
        Det er veldig vanlig å dele opp kommunikasjon i to hovedformer: personlig kommunikasjon og massekommunikasjon. Personlig kommunikasjon foregår individer, enten mellom to stykker eller i grupper. Massekommunikasjon er at en sender formidler det samme budskapet til mange mottakere på samme tid igjennom et medium, sånn for eksempel en nettavis. 




På hvilken måte føler dere at jeg fremstår igjennom disse bildene?
♥ Eirin

1 kommentar:

  1. Du fremstår som at du kommer fra et rikt land. Det ser ut som at du er opptatt av utseende og er en typisk norsk jente i 2014. Gjennom bildene ser det også ut som at du er ei hyggelig og blid jente som kanskje kan være litt beskjeden.

    SvarSlett